Slået op d.

billig metallic nike air premium nrg 542427-060 sølv – varsity rød-sort

Nike Air Max 97 Hyperfuse OG “Silver Bullet” vil snart falde på Shelflife Store! billig Nike Air Max 97 er en af ​​de mest berømte og populære Nike løbende modeller til dato. Det er fuld længde luftpude, slank design og 3M accenter er et par af de funktioner, der gør denne sneaker et massivt hit blandt løbende og retro fans. En af de mest ikoniske Nike Air Max 97 farver er næsten klar til at blive genudgivet. Dette er ikke andet end den originale Tinker Hatfield-designet Metallic Silver / Varsity Red-Black farveway. Disse Quickstrike sneakers har været Køb Nike Air Max sko online en massiv hit over hele kloden, og vil kun blive frigivet i begrænsede mængder hos udvalgte forhandlere. Forordre dit par online her for at undgå at gå glip af! Anslået ankomst: Før 1. oktober 2012. Forudbestilling her:

Nike Air Max 97 OG ‘Silver Bullet’ vender tilbage i juni 2017. billig metallic nike air premium nrg 542427-060 sølv – varsity rød-sort Denne Nike Air Max 97 OG fejrer silhuetterne 20-årsdagen. Denne stil fra slutningen af ​​1990’erne definerer æra med stort design med en futuristisk tilgang. Med sine reflekterende væske linjer og sølvfarvet tone inspireret af Japans kugletog, og dets tidlige venture i fuld længde Max Air pude, fortsætter denne sko med at dreje hoveder.


Nike Air Max 97 var en speciel model, fordi det var den første købe Nike-sko, der var udstyret med en fuld længde luftenhed på sålen. Silver Bullet Colourway blev designet af Christian Tresser, og det var et øjeblikkeligt hit. “Silver Bullet” er en direkte genskabelse af en ikonisk colourway, først udgivet i debutåret på Air Max 97. Ellers kendt som “Metallic Silver” -udgaven, var denne lette og komfortable løber langt fremme. Det så ikke kun futuristisk ud, men pralede også med state of the art præstationer, der ikke ville være ude af plads i dagens sneaker tilbud.


Denne replika Nike Air Max 97 vender tilbage i det klassiske originale farveskema af Metallic Silver, Varsity Red, White og Black. Også kendt som ‘LA Silver’, har dette par Metallic Silver hele vejen igennem. Røde accenter ses også, som lander på Nike Swoosh. Gennemførelsen af ​​udseendet er hvide og sorte hits og 3M reflekterende accenter.
Perfekt Nike Air Max 97 er en af ​​de mest efterspurgte Air Max sneakers hele tiden. Designet af Christian Tressler skabte 97 et billede af hastighed og aerodynamik takket være sine smukke kurver og bølgete linjer. Nu er de samme glatte linjer og slanke udseende klar til at lancere i en luksuriøs ny “Metallic Gold” -pakke. Afspilning af populære originaler som guld- og sølvkuglerne er den nye metalpakke tung på de reflekterende materialer. Pakken er opdelt i to par, som hver deles næsten halvdelen vandret og splitter guldet mellem top og bund. På det første par overtager det skinnende guldmateriale de to øverste bølger af Air Max 97s overdel, med reflekterende sølv, der dækker de nedre dele. Det andet par i pakken flipper simpelthen scriptet, der dækker det nederste og bredeste lag af 97’ens øvre i navnebrune guldtoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *