Slået op d.

Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK

Nike Air Max SK Air, Skepta, til den tredje af hans Nike Air Max-samarbejder, hylder New Yorks rolle i hans karrierebane som kunstner og rapper.

Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK
Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK

Efter den 8. juni 2014 udgivelsen af ​​breakout single “That’s not Me” blev New York City et afgørende spring-off-punkt i Air Max 2017 Skepta’s skub for at drive smudsmusikgenren fra lokal London lyd til globalt fænomen. Nike Air Max Deluxe SK indkapsler sit forhold til byen – hvor han er omfavnet af åbne arme i de fem bydeler af fans, venner og familie – og tjener som en påmindelse om hans fremkomst.

Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK
Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK

 

Denne sko genfortolkning af den ikoniske 1999 Nike Air Max Deluxe (kendt for sine dybe trykte overdel) har designdetaljer inspireret af søvnløsheden af ​​lange nætter på vejen. Den mediale side af skoen læser “ALDRIG SLEEP ON TOUR”, en etos der har fueled Skepta’s arbejdshastighed. Det øverste mønster trækker fra VHS statisk ledede æstetik fundet i den prisbelønnede video for “That’s Not Me”. I en endelig nik, er den enkeltes udgivelsesdato trykt på skoens side.

Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK
Sådan får du Nike Air Max Deluxe SK

Nike Air Max Deluxe SK er tilgængelig fra 8. september på SNEAKRS app. Yderligere par vil være tilgængelige i Nordamerika på NikeLab 21 Mercer, Concepts, Dover Street Market og KITH. Nike Air Max Deluxe SK vil også frigive hos udvalgte europæiske detailhandlere.

Slået op d.

køb Nike Hyperdunk X 2018 replika

Ti år er gået siden  replika Nike Hyperdunk X udgivet den legendariske basketball præstation dedikeret til basketball, Nike Hyperdunk. I slutningen af ​​sæsonen er basketballsko kommet tilbage for at forberede sig til det næste. Den hedder Nike Hyperdunk X, men den er ændret siden den sidste iteration. Det anbefales, at du læser følgende linjer for at lære mere.

Tilbage til  replika Nike Hyperdunk X  zoom pude!
For dem, der skal være den sidste omgang af mærkeets alsidige ramme med swoosh, vil det amerikanske selskab ændre de sidstnævntes dækningsegenskaber igen. Nike Hyperdunk, som blev grundlagt med Lunarlon i 2008, ændrede gentagne gange puden med nye versioner af Zoom og React. I år kombinerer Nike Hyperdunk X to zoomlommer synlige under sålen i form af et vindue, en i forsiden af ​​foden og den anden i hælen. Som du husker, zoom for at gøre eksplosiv spiller lykke, give tilbage til energi og dermed dynamik!

Som et generelt udseende, kan du se et hurtigt øjeblik, at denne Nike Hyperdunk X er inspireret af mange tidligere modeller. Selv om det er en aksel, der stiger meget højt med tungen, er der indrykninger i hælen af ​​naturlige fremskridt og større bevægelsesfrihed, samtidig med at der får en behagelig følelse.

Nike Hyper Dunk’s to foretrukne elementer, der øverste, der kombinerede de to materialer af mesh og neopren for at opretholde lysstyrke og åndbarhed. Hælforstærket øvre ved læderok og anden sikring ved spidsen af ​​foden. Basketballsko udstyret med halvt tøfler på indersiden gør det nemt at matche fødderne, hvilket gør komforten og lockdown mere pålidelig.

Skytten vikler rundt om benet og har en bredere sløjfe for at undgå overfyldning af foden for at gøre fodens bevægelse hurtigere, ligesom plastdelen på ydersiden af ​​foden. Forbipasserende, de funktioner, du kender nu, understreger holdfunktionen, følelse af sikkerhed, foden under forskellige turnaround nu skiller sig ud igen i form af flyve-leder kabel for at forhindre glide til foden.

Bunden af ​​denne Nike Hyperdunk X slutter i en wavelike sål, med et par  kopier Nike Hyperdunk X med små klapper på ydersiden. Crossover bruges til at forbedre stabiliteten af ​​modtagelsen, layup eller skosko. Stabiliteten blev forbedret ved lav mellemsål.


 kopier Nike Hyperdunk X  bør ikke give en Flyknit version, men har allerede en lav version, som du kan nyde forskellige præferencer og farver. Basketballsko, som du kan finde lige nu i en basketball specialiseret online butik, Basket 4 Ballers! Bemærk også, at der i de næste par uger vises andre farver med lave og høje versioner.


 replika Nike Hyperdunk X  var populær ved Kobe Bryant!
I 2008 annoncerer Nike en helt ny og innovativ silhuet designet af Foamposites far Eric Avar, en af ​​de vigtige kapitler i Swoosh-brandlegenden. Kobe var en Nike-spiller for flere år siden, men det vil være ambassadør for dette mærkes nye par “Hyperdunk”.

kopier Nike Hyperdunk X drager fordel af det emne, der rejses af video, Frenchy Ronnie Turiaf, vi ser Black Mamba Jump på toppen af ​​Aston Martin foran Lakers og tidligere holdkammerater med sine venner.