Slået op d.

køb Nike Hyperdunk X 2018 replika

Ti år er gået siden  replika Nike Hyperdunk X udgivet den legendariske basketball præstation dedikeret til basketball, Nike Hyperdunk. I slutningen af ​​sæsonen er basketballsko kommet tilbage for at forberede sig til det næste. Den hedder Nike Hyperdunk X, men den er ændret siden den sidste iteration. Det anbefales, at du læser følgende linjer for at lære mere.

Tilbage til  replika Nike Hyperdunk X  zoom pude!
For dem, der skal være den sidste omgang af mærkeets alsidige ramme med swoosh, vil det amerikanske selskab ændre de sidstnævntes dækningsegenskaber igen. Nike Hyperdunk, som blev grundlagt med Lunarlon i 2008, ændrede gentagne gange puden med nye versioner af Zoom og React. I år kombinerer Nike Hyperdunk X to zoomlommer synlige under sålen i form af et vindue, en i forsiden af ​​foden og den anden i hælen. Som du husker, zoom for at gøre eksplosiv spiller lykke, give tilbage til energi og dermed dynamik!

Som et generelt udseende, kan du se et hurtigt øjeblik, at denne Nike Hyperdunk X er inspireret af mange tidligere modeller. Selv om det er en aksel, der stiger meget højt med tungen, er der indrykninger i hælen af ​​naturlige fremskridt og større bevægelsesfrihed, samtidig med at der får en behagelig følelse.

Nike Hyper Dunk’s to foretrukne elementer, der øverste, der kombinerede de to materialer af mesh og neopren for at opretholde lysstyrke og åndbarhed. Hælforstærket øvre ved læderok og anden sikring ved spidsen af ​​foden. Basketballsko udstyret med halvt tøfler på indersiden gør det nemt at matche fødderne, hvilket gør komforten og lockdown mere pålidelig.

Skytten vikler rundt om benet og har en bredere sløjfe for at undgå overfyldning af foden for at gøre fodens bevægelse hurtigere, ligesom plastdelen på ydersiden af ​​foden. Forbipasserende, de funktioner, du kender nu, understreger holdfunktionen, følelse af sikkerhed, foden under forskellige turnaround nu skiller sig ud igen i form af flyve-leder kabel for at forhindre glide til foden.

Bunden af ​​denne Nike Hyperdunk X slutter i en wavelike sål, med et par  kopier Nike Hyperdunk X med små klapper på ydersiden. Crossover bruges til at forbedre stabiliteten af ​​modtagelsen, layup eller skosko. Stabiliteten blev forbedret ved lav mellemsål.


 kopier Nike Hyperdunk X  bør ikke give en Flyknit version, men har allerede en lav version, som du kan nyde forskellige præferencer og farver. Basketballsko, som du kan finde lige nu i en basketball specialiseret online butik, Basket 4 Ballers! Bemærk også, at der i de næste par uger vises andre farver med lave og høje versioner.


 replika Nike Hyperdunk X  var populær ved Kobe Bryant!
I 2008 annoncerer Nike en helt ny og innovativ silhuet designet af Foamposites far Eric Avar, en af ​​de vigtige kapitler i Swoosh-brandlegenden. Kobe var en Nike-spiller for flere år siden, men det vil være ambassadør for dette mærkes nye par “Hyperdunk”.

kopier Nike Hyperdunk X drager fordel af det emne, der rejses af video, Frenchy Ronnie Turiaf, vi ser Black Mamba Jump på toppen af ​​Aston Martin foran Lakers og tidligere holdkammerater med sine venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *