Slået op d.

køb Nike sko replika i 2019 foråret

Nike c / o Virgil Abloh “Idrætsudøver” -serien hylder den ubrydelige selvforsikring, der afholdes af løbere. Det globalt gåede samfund omfatter styrken af ​​selvbevidsthed, stabil fra de hidtil usete marathonforestillinger af ’84 via den igangværende indsats for at afbryde grænser i ’19 og i hver kamp for et ikke-offentligt fedt eller verdensdokument. Selvom tider måske ikke er lige, og løbene modtages ved hjælp af en hundrede af en 2. løbere, selvom de er selvstændige, deler trykket i retning af stadige fremskridt.

For “Atlet i gang” -serien, Virgil Abloh vandhaner Nike’s rige arv i melodi og emne. Sortimentet afbalancerer det samlede præstationsprodukt med put-up-tøj og sko inspireret med hjælp fra køb Nike sko storied walking for gåture sko design.

“Jeg begyndte at tale med Nike om denne dames løbende virksomhed sidste sommer og på det tidspunkt plejede jeg at være meget en hel masse stimuleret ved dyrkning og mode af sang og områdets atleter. Som et slutresultat inviterede jeg en række Billige Nike sko elite spor og emne champions til at deltage i min SS19 Off-White runway display som den naturlige forløber til at udvikle og fremvise samlingen, “siger Abloh.

replika Nike sko c / o Virgil Abloh “Idræt i udvikling” debuterede i Paris i slutningen af ​​september som en del af Off-White SS19 runway showet med atleter Dina Asher Smith, Vashti Cunningham, Cecilia Yeung, Engelsk Gardner, Katarina Johnson-Thompson, Nafi Thiam, Caterine Ibarguen og Rénelle Lamote.

Nu, med 800 meter mester Caster Semenya, læser den for den foreløbige begrænsede lancering sammen med en løbende top og tæt og Nike x Off-White Zoom Terra Kiger fem.

Nike c / o Virgil Abloh “Atlet i gang” kollektionen udgives globalt den 27. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *